Suceava: 2,9 milioane de lei pentru Sistemul Inteligent de Management Urban din Câmpulung Muscel

Eduard Turcu

Mihăiță Negură, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a anunțat că a semnat un contract de finanțare pentru un proiect în valoare de 2.929.006,50 lei, finanțare europeană nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Mihăiță Negură: „Am semnat încă un contract de finanțare pentru un proiect în valoare de 2.929.006,50 lei, finanțare europeană nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Titlul proiectului: <<ASIGURAREA INFRASTRUCTURII PENTRU TRANSPORTUL VERDE ÎN MUNICIPIUL CÂMPULUNG MOLDOVENESC – Apel proiect: I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC >>”.

„Sistemul Inteligent de Management Urban propus va fi unul modern, dotat cu un sistem de supraveghere asupra traficului rutier și cu mobilier urban inteligent, acestea fiind dedicate informării călătorilor, inclusiv adăposturi/stații ce vor deservi la îmbarcarea/debarcarea călătorilor. Soluțiile tehnice propuse vor asigura un acces mai ușor al persoanelor la furnizorii locali de servicii, la locul de muncă sau la alte zone de interes, vor determina scăderea timpilor de deplasare și a costurilor de transport, reducerea poluării și a consumului de energie”, a transmis edilul.

Mai multe detalii aici.

Distribuie articolul