Suceava: Bucovina și Anul Ciprian Porumbescu au fost promovate în Germania

Eduard Turcu

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a informat că Bucovina, județul Suceava și Anul Ciprian Porumbescu au fost promovate în Germania.

Niculai Barbă: „Bucovina, județul Suceava și Anul Ciprian Porumbescu, promovare în Germania. România a fost prezentă la cea de-a opta ediție a Conferinței Internaționale Donausalon (Salonul Dunării), organizată în marja Târgului de Turism ITB Berlin. Evenimentul a avut loc la sediul Reprezentanței Permanente a Landului Baden-Württemberg, oferind prilejul țărilor participante de a-și prezenta oferta turistică”.

„În calitate de partener de cooperare, România, țară riverană Dunării, a amenjat un stand în cadrul Donausalon, unde s-a prezentat publicului interesat cele mai atractive destinații turistice autohtone, Bucovina fiind în prim-plan. Mai mult, prin intermediul unui concert de vioară și pian susținut de artiști ai Ansamblului Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu”, Consiliul Județean Suceava a promovat Anul Ciprian Porumbescu”, a explicat liberalul.

„Participarea la eveniment vine în completarea acțiunilor de promovare care vizează piața germană. De asemenea, au fost oferite materiale de promovare tuturor operatorilor economici care au participat la ITB”, a transmis Niculai Barbă, Vicepreședintele CJ Suceava.

sursă: PNL Suceava, Facebook

Distribuie articolul