Suceava: Grădinița cu program prelungit din cadrul Colegiului Mihai Eminescu a fost inaugurată

Eduard Turcu

Ion Lungu, Primarul Sucevei, a anunțat că a fost inaugurată Grădinița cu program prelungit din cadrul Colegiului Mihai Eminescu.

Ion Lungu: „Astăzi este o zi importantă pentru Colegiul Mihai Eminescu din Suceava, a fost inaugurată Grădinița cu program prelungit din cadrul instituției de învățământ. Valoarea investiției a fost de aproximativ 1.500.000 euro, din fonduri proprii ale municipalității”.

„Clădirea are un regim de înălțare S+P+1 E, o suprafață utilă de 1696,5 mp și cuprinde: 9 săli de grupă, 2 sali multifuncționale(sala de mese și sala de festivități), grupuri sanitare, bloc alimentar, spălătorie, birou, vestiare”, a explicat edilul.

„Luni voi semna la București contractul de aprox. 2.000.000 euro pentru modernizarea Clădirii principale la Colegiul Național Mihai Eminescu. Municipalitatea crează condiții optime la acest colegiu, pentru performanță școlară. Colegiul Național Eminescu este unul din cele mai performante unități de învățământ din orașul nostru”, a transmis Ion Lungu.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Distribuie articolul