Suceava: în aceste zile are loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul ”Poligon de pregătire a pompierilor militari” din Siret

Eduard Turcu

Adrian Popoiu, primarul orașului Siret, a anunțat că în aceste zile are loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul ”Poligon de pregătire a pompierilor militari”.

Adrian Popoiu: „În aceste zile are loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul ”Poligon de pregătire a pompierilor militari”. După 4 ani de efort și provocări, proiectul transfrontalier prin care se realizează acest obiectiv se apropie de final”.

Edilul a spus că „în tot acest timp, Primăria orașului Siret a sprijinit permanent efortul pompierilor militari în vederea implementării acestui proiect. Implicarea noastră a constat în următoarele:

  • Am asigurat terenul pentru construirea acestui centru. În acest scop am transferat fără plată peste 2 hectare de teren către ISU Bucovina Suceava.
  • Am oferit consultanță și sprijin în derularea proiectului transfrontalier atunci când a fost nevoie.
  • Am finanțat din bugetul local o investiție în rețeaua de canalizare pluvială prin care au fost colectate apele pluviale de pe strada Sucevei și din zona Fundației Umanitare ”O Nouă Viață”. Inițial, apa de ploaie se scurgea printr-un canal deschis care traversa terenul ocupat de poligon. Efortul financiar a fost de 450.000 de lei.
  • Am transferat liniile electrice din suprateran în subteran în dreptul heliportului. Valoarea lucrărilor a fost de 78.000 lei”.

sursă: Adrian Popoiu, Facebook

Distribuie articolul