Suceava: încep lucrările la Sala de sport la Școala Gimnazială nr.10 din cartierul Burdujeni

Eduard Turcu

Ion Lungu, primarul Sucevei, a anunțat că au început lucrările la Sala de sport la Școala Gimnazială nr.10 din cartierul Burdujeni.

Ion Lungu: „Au început lucrările la Sala de sport la Școala Gimnazială nr.10 din cartierul Burdujeni. În prezența reprezentanților firmei Simion Tehnoconstruct Botoșani, ai conducerii unității de învățământ, am stabilit ca lucrările să le terminăm până la începerea noului an școlar, chiar dacă termenul de realizare conform contractului este de 15 luni”.

„Valoarea lucrărilor este de 1.000.000 de euro și vor fi suportate din veniturile proprii ale municipalității. Clădirea va avea două niveluri funcționale: parter cu teren de sport pentru baschet, tenis și volei cu o suprafață de 687 mp, dar și o zonă pentru exerciții de încălzire și demisol cu sală de tenis de masă, sală de forță si mobilitate, sala de aerobic și dansuri, birouri profesori, vestiare și spații tehnice”, a explicat edilul.

„Sala va fi dotată cu instalații de climatizare moderne, inclusiv centrală de tratare a aerului, cu recuperator de caldură și sistem de răcire aer și cu panouri solare pentru asigurarea apei calde menajere”, a transmis liberalul.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Distribuie articolul