Suceava: licitația pentru proiectul „Aqua Park în cadrul Complexului Sportiv al Municipiului Suceava” a fost adjudecată

Eduard Turcu

Ion Lungu, Primarul Sucevei, a anunțat că a fost adjudecată licitația pentru elaborarea documentației tehncio – economice în vederea obținerii finanțării nerambursabile pentru proiectul “Aqua Park în cadrul Complexului Sportiv al Municipiului Suceava”.

Ion Lungu: „A fost adjudecată licitația pentru “Servicii de elaborare a documentației tehnico -economice în vederea obținerii finanțării nerambursabile pentru proiectul <<Aqua Park în cadrul Complexului Sportiv al Municipiului Suceava>>”.

„Au fost depuse 4 oferte, fiind declarată câștigătoare oferta cu numărul maxim de puncte respectiv 100 puncte (Pt + Pf) a ofertantului SC “POLIART” SRL Oradea. Valoarea ofertei este de 2.800.000 lei fără TVA. Aqua Parcul va fi realizat pe o suprafață de 3,5 hectare”, precizat edilul.

Liberalul a spus că „perioada contractului este de 36 luni, realizare documentație+asistență depunere proiect pe fonduri europene”.

„Vom depune proiectul pentru finanțare la ADR Nord -Est Piatra Neamț pe Programul Operațional Regional 2021-2027”, a transmis Ion Lungu.

Regăsiți mai multe detalii aici.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Distribuie articolul