Suceava: municipalitatea continuă lucrările la infrastructura pentru sport

Ion Lungu, Primarul Sucevei, a anunțat că lucrările care se desfășoară la Baza sportivă, tip 1, care cuprinde un gazon de dimensiuni UEFA, nocturnă și o tribună de 500 locuri, avansează într-un ritm bun. De asemenea, edilul a punctat că există posibilitatea ca Baza sportivă să fie gata în această vară.

Ion Lungu: „Se lucrează destul de bine la Baza sportivă, tip 1, care cuprinde un gazon de dimensiuni UEFA, nocturnă și o tribună de 500 locuri. În jurul acestui baze dorim să construim un Stadion nou. Dacă va fi o iarnă blândă până în vară poate fi finalizată această bază sportivă”.

„Municipalitatea lucrează la infrastructura pentru sport, au fost finalizate lucrările la amenajarea de șantier de la Sala polivalentă de 5.000 locuri”, a precizat liberalul.

Acesta a mai spus că „tot în acest an a fost modernizată Sala de sport de la Liceul Sportiv, s-a refăcut suprafața de joc și s-a făcut Reparație capitală la Bazinul de înot de la Școala generală nr. 3”.

„Am alocat (decontat ) în acest an peste un milion de euro la finanțarea activităților sportive, din care am achitat 3.000.000 lei la Handbal Masculin și 2.500.000 la fotbal la Foresta Suceava”, a transmis Primarul Sucevei.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Leave a Comment