Suceava: municipiul Câmpulung Moldovenesc a primit Premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă

Eduard Turcu

Mihăiță Negură, Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, a anunțat că municipalitatea a primit Premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă la Gala Asociației Municipiilor din România – 2022, care a ajuns la ediția a VI-a și s-a desfășurat în data de 14 decembrie la Opera Națională din București. De asemenea, acesta a transmis că premiul a fost acordat Muzeului Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc.

Mihăiță Negură: „Evenimentul organizat de Asociația Municipiilor din România și aflat la a-VI-a ediție dorește să pună în evidență preocupările celor 109 municipii membre, într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale și cele mai bune practici ale acestora”.

„Asemenea edițiilor precedente, Gala AMR s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Președintelui României, Excelența Sa Domnul Klaus Werner Iohannis, lucru care dovedește importanța deosebită care se acordă, de la cel mai înalt nivel al statului român, municipiilor”, a transmis liberalul.

Acesta a spus și că „este al 3-lea Premiu de Excelență pe care îl primește municipalitatea câmpulungeană, precedentele constânt în Ecelență în Educație și Excelență în Turism”.

„Totodata, în dimineața zile de 14 decembrie, am participat la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România (AMR) și am fost onorați de participarea celor mai importanți oameni politici ai momentului, dar și de participarea doamnaei Ramona Chiriac, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București”, a precizat edilul.

sursă: Mihăiță Negură, Facebook

Distribuie articolul