Suceava: peste 6 milioane de lei pentru completarea sistemului de E-ticketing și montarea unor panouri de informare

Ion Lungu, primarul Sucevei, a anunțat că a semnat contractul prin care vor fi investiți peste 6 milioane de lei pentru completarea sistemului de E-ticketing și montarea unor panouri de informare.

Ion Lungu: „Am semnat la București contractul cu finanțare europeană pe Planul Național Redresare și Reziliență- C10 Local intitulat “Sistem integrat de planificare a călătoriilor cu transportul public local din municipiul Suceava”. Valoarea totală a contractului este de 6.297.363,98 lei inclusiv TVA. Vor fi montate 13 Automate ticketing și 8 Panouri de informare în 18 locații din oraș. Perioada de implementare este de 24 de luni”.

„Acest proiect completează dotările din proiectul “Sistem integrat de transport public ecologic în Municipiul Suceava”, prin care au fost montate 22 de sisteme E-tiketing și 47 panouri de informare în cele 54 stații de autobuz”, a spus edilul.

„Prin completarea sistemului de E-tiketing și a panourilor de informare va crește calitatea serviciului de transport public ecologic în orașul nostru”, a transmis liberalul.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Leave a Comment