Suceava: Primarul Ion Lungu a semnat trei acte adiționale la trei contracte pe PNRR – reabilitare eficientă energetică clădiri rezidențiale și reabilitare eficiență energetică clădiri publice

Eduard Turcu

Ion Lungu, primarul liberal al Suevei, a semnat la București trei acte adiționale la trei contracte pe PNRR, două pe reabilitare eficientă energetică clădiri rezidențiale și unul pentru reabilitare eficiență energetică clădiri publice.

„Am avut discuții la CNI cu doamna director general, Manuela Pătrășcoiu, referitoare la investițiile derulate prin Compania Națională de Investiții: Sala Polivalentă de 5.000 de locuri, cele 2 Creșe și Baza Sportivă tip1. Totodată am purtat discuții la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, la Ministerul Finanțelor- Comisia de împrumuturi, la Secretariatul de Stat pentru Culte.

La Ministerul de interne  am discutat cu doamna director Vasilica Baciu de la Direcția pentru servicii comunitare și si parcuri industriale pe probleme legate de termoficare”, a declarat Ion Lungu, primarul liberal al municipiului Suceava.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Distribuie articolul