Suceava: Primarul Ion Lungu anunță demararea lucrărilor la Sala Polivalentă

Eduard Turcu

Ion Lungu, primarul Sucevei, a anunțat că săptămâna trecută a fost emis Ordinul de începere a lucrărilor la Sala Polivalentă.

  • Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că săptămâna trecută a fost emis Ordinul de începere a lucrărilor la Sala Polivalentă.
  • Se așteaptă ca în viitorul apropiat să se treacă la turnarea primelor fundații
  • Comisia Tehnico Economică la CNI a aprobat noua soluție de încălzire propusă, care implică utilizarea pompelor cu recirculare apă-sol și a panourilor fotovoltaice în loc de încălzirea pe bază de gaz metan.

Viitoarea Sală Polivalentă ar urma să aibă o capacitate de 5000 de locuri

Așteptările sunt ca, într-un viitor apropiat, să se treacă la turnarea primelor fundații, marcată de un important pas înainte pentru acest proiect ambițios.

Ion Lungu: „S-a emis săptămâna trecută Ordinul de începere a lucrărilor la Sala Polivalentă. Sperăm cât mai curând să se treacă la turnarea primelor fundații”.

„S-a aprobat în Comisia Tehnico Economică la – CNI, noua soluție de încălzire propusă, pe pompe cu recirculare apă-sol și panouri fotovoltaice, în loc de încălzire pe gaz metan”, a declarat Primarul Sucevei.

La finalul anului trecut, edilul a anunțat că a semnat autorizația de construire pentru Sala Polivalentă din Suceava care ar urma să aibă o capacitate de 5000 de locuri.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Distribuie articolul