Suceava: Primarul Ion Lungu discută despre investițiile și proiectele orașului cu oficialii guvernamentali

Ion Lungu, primarul Sucevei, a discutat despre investițiile și proiectele orașului cu oficiali guvernamentali.

Ion Lungu: „Am avut discuții la București cu doamna Ministru al Educației, Ligia Deca, referitoare la finalizarea lucrărilor la Grădinița din curtea școlii Gimnaziale nr. 7 din Ițcani. Am purtat discuții la mai multe ministere cu privire la probleme punctuale ale municipalității”.

„Am participat astăzi, la București, la Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România, unde am avut o întâlnire cu o delegație a Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației formată din domnul Marin Țole, ministru secretar de stat, domnul Dragoș Buhociu, director general PNRR și domnul Daniel Iustin Marinescu, director general MDLPA”, a spus liberalul.

Acesta a precizat că „s-au purtat discuții referitoare la închiderea proiectelor aferente exercițiului financiar 2016-2020, stadiul de implementare a proiectelor prin PNRR, stadiul de realizare a procesului de descentralizare și alte probleme punctuale”.

„Am mai purtat discuții la Ministerul Finanțelor despre creditele de trezorerie care pot fi angajate la unitatea de monitorizare a proiectelor AM-POR, la Ministerul Dezvoltării, referitor la cererile de plată și de rambursare depuse de municipalitate la Compania Națională de Investiții, despre proiectele primăriei în curs de implementare, la Ministerul Educației, unde am discutat despre finalizarea lucrărilor la Grădinița din curtea Școlii Gimnaziale nr. 7 din Ițcani”, a transmis edilul.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Leave a Comment