Tecuci: 10 milioane de lei pentru reabilitarea termică a Școlii nr. 5 și a Grădiniței nr. 15

Eduard Turcu

Lucian Costin, Primarul Tecuciului, a anunțat că au fost aprobate două proiecte cu finanțare nerambursabilă pentru reabilitarea termică a Școlii nr. 5 „Elena Doamna” și a Grădiniței cu program pelungit nr.15 ”Ion Creangă”.

Lucian Costin: „Întâi de toate, să aveți un an plin de sănătate și liniște! Cum spuneam în ultimul mesaj din anul 2022 și anul acesta vom pune, în continuare, un accent deosebit pe educație. Sunt bucuros să vă anunț că ne-au fost aprobate alte două proiecte cu finanțare nerambursabilă”.

„Este vorba despre reabilitarea termică a Școlii nr.5 “Elena Doamna” și a Grădiniței cu program pelungit nr.15 ”Ion Creangă”, proiecte de circa 10 milioane lei (2 milioane euro)”, a spus liberalul.

Edilul a precizat că „în contextul creșterii prețurilor la energie, a lipsei de predictibilitate în zona energetică, este important să avem cât mai multe clădiri reabilitate termic, deoarece, pe lângă confort plătim și facturi mai mici. Iar sursele de finanțare nerambursabile rămân șansa de dezvoltare a Tecuciului”.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Distribuie articolul