Tecuci: 50 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii orașului

Eduard Turcu

George Stângă, deputat PNL, a anunțat că Lucian Costin, Primarul Tecuciului a semnat trei contracte care vor primi finanțare prin PNRR. Valoarea totală a proiectelor este de 50 de milioane de lei și vizează construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri, consolidarea seismică și renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale, precum și achiziția de autobuze nepoluante.

George Stângă: „Trei contracte de finanţare prin Planul Național de Redresare și Reziliență au fost semnate de către primarul liberal al municipiului Tecuci, Lucian Costin. Valoarea totală a celor trei contracte este de peste 50 milioane de lei”.

Liberalul a precizat că „cele trei contracte vizează construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri, consolidarea seismică și renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale, precum și achiziția de autobuze nepoluante”.

„Felicitări, Lucian Costin! Tecuciul începe să se dezvolte treptat la adevăratul său potențial. Sunt vești pe care tecucenii le așteptau de foarte mult timp, pentru că aceste proiecte vor contribui la dezvoltarea municipiului, la asigurarea unui nivel de trai mai bun. Pas cu pas, prin muncă și dedicare, Tecuciul se va dezvolta”, a subliniat George Stângă.

sursă: George Stângă, Facebook

Distribuie articolul