Tecuci: Centura ocolitoare a municipiului a fost finalizată

Eduard Turcu

Lucian Costin, Primarul Tecuciului, a anunțat finalizarea lucrărilor desfășurate la Centura ocolitoare a Tecuciului. Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, valoarea contractului fiind de 41.735.534,38 lei fără TVA.

Lucian Costin: „Mai bine de opt ani a stat Centura Tecuciului îngropată în nepăsare. Până în 2020, când am deblocat acest obiectiv, una din primele inițiative în calitate de primar. Astăzi, după doi ani, Centura Tecuci este un obiectiv finalizat. Asta înseamnă să găsești soluții”.

PNL Galați a transmis că „Centura municipiului Tecuci, care însumează aproape 7 kilometri și unește DN25 și DN24, a fost finalizată după ce, în 2019 odată cu învestirea guvernării liberale, a devenit o prioritate pentru Executiv”.

„După deschiderea traficului pe Centura Municipiului Tecuci, traficul greu care venea dinspre județele Vrancea, Vaslui, Bacău sau Neamț va ocoli municipiul Tecuci, astfel fiind eliminate toate blocajele de pe străzile orașului”, se arată în comunicatul emis de PNL Galați.

sursă: Lucian Costin, Facebook; PNL Galați, Facebook

Distribuie articolul