Tecuci: elevii vor beneficia de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun din oraș

Eduard

Lucian Costin, Primarul Tecuciului, a declarat că toți elevii tecuceni vor beneficia de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun din oraș.

Lucian Costin: „Am avut o întâlnire extrem de utilă cu directorii unităților de învățământ din Tecuci, acum, înainte de aprobarea bugetului, pentru a mă asigura de buna desfășurare a activității educaționale. Iar principala veste bună este aceea că am decis ca toți elevii tecucenii să beneficieze de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun, din oraș, o promisiune pe care am făcut-o și pe care o respect. În acest sens, pregătesc deja un proiect de hotărâre de Consiliu Local, pe care-l voi supune dezbaterii”.

„O altă veste bună este aceea că voi prinde în buget sumele necesare pentru dotare, dar și pentru efectuarea lucrărilor de întreținere și reparații, acolo unde este cazul. Este important ca elevii să vină cu drag la școală și să beneficieze de cele mai bune condiții pentru studiu”, a precizat liberalul.

„Iar pentru că, începând cu data de 1 mai 2023, toți elevii vor avea acces pe terenurile de sport din școli și licee și după încheierea orelor de curs, am convenit asupra pregătirii unor regulamente, astfel încât toți cei care vor să facă mișcare să cunoască și condițiile în care pot face acest lucru”, a spus edilul.

„Nu în ultimul rând, am discutat despre introducerea, la orele de curs, a unor teme care privesc reponsabilitatea și conduita civică, în special în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor”, a explicat Primarul Tecuciului.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Distribuie articolul