Tecuci: Primarul Lucian Costin a anunțat că elevii de la școlile ”Anghel Rugină”, din Satu Nou și ”Ion Petrovici”(școala 4) vor fi și ei beneficiarii Programului ”Masă sănătoasă”

Eduard Turcu

Elevii de la școlile ”Anghel Rugină”, din Satu Nou și ”Ion Petrovici”(școala 4) vor fi și ei beneficiarii Programului ”Masă sănătoasă”, conform anunțului făcut de Lucian Costin, primarul liberal al municipiului Tecuci.

„Masă sănătoasă în alte două școli tecucene! Elevii de la școlile ”Anghel Rugină”, din Satu Nou și ”Ion Petrovici”(școala 4) vor fi și ei beneficiarii Programului ”Masă sănătoasă”. Astfel, numărul școlilor prinse în acest  program ajunge la trei (inclusiv școala din Nicolae Bălcescu) cu un total de 1.075 de elevi.

Adresez mulțumiri deosebite doamnei Ligia Deca, ministrul Educației, pentru deschidere și promptitudine, pentru că sprijină Tecuciul. Pentru mine, educația rămâne una din principalele preocupări, de aceea este important să încurajăm mersul la școală, să prevenim abandonul școlar și nicio investiție în educație nu este zadarnică”, a tranmis Lucian Costin, primarul liberal al municipiului Tecuci.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Distribuie articolul