Tecuci: tinerii căsătoriți cu vârsta până în 35 de ani vor beneficia de terenuri cu titlu gratuit pentru construcția de locuințe

Lucian Costin, Primarul Tecuciului, a anunțat că au fost aprobate ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local, o serie de proiecte care vor avea un impact pozitiv asupra comunității, așa cum precizează edilul.

Lucian Costin: „Mai multe proiecte extrem de importante au fost aprobate în ședința Consiliului Local, din 31 ianuarie. Toate vor avea un impact pozitiv pentru comunitatea noastră”.

„În baza unui Regulament pe care l-am întocmit, circulația autovehiculelor de mare tonaj este interzisă în Tecuci. Avem rute ocolitoare, Șoseau de Centură, traficul greu nu are ce căuta în oraș, cu foarte mici excepții care vor fi permise doar în baza unei autorizații speciale emise de Primărie”, a spus liberalul.

„Am făcut un pas important pentru alocarea de terenuri, cu titlu gratuit, tinerilor căsătoriți cu vârsta până 35 de ani, conform Legii 15/2003, pentru construcția de locuințe. Vorbim de doua terenuri pe care le-am identificat, unul în Cartierul Tineretului (11.680 m.p.), și altul situat pe străzile Izvor și Dorobanți (8936 m.p.). Aceste suprafețe urmează să fie lotizate, trasate căi de acces, racordate la utilități, după care loturile de teren rezultate vor fi puse la dispoziția tinerilor căsătoriți care îndeplinesc condițiile legale”, a transmis edilul.

„De asemenea, am transferat către Spitalul Municipal ”Anton Cincu” cinci apartamente destinate medicilor care profesează în spital. Este foarte important să atragem specialiști și să le asigurăm condiții de a rămâne în Tecuci, pentru creșterea calității actului medical la noi în oraș”, a explicat Lucian Costin.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Leave a Comment