Tecuci: transport gratuit pentru elevii tecuceni. Proiectul va intra pe ordinea de zi în următoarea ședință de Consiliu Local

Lucian Costin, primarul Tecuciului, a anunțat că a convocat o nouă ședință de Consiliu Local pentru data de 28 februarie. Edilul a precizat că pe ordinea de zi va intra și proiectul privind transportul gratuit de care ar urma să beneficeze elevii tecuceni.

Lucian Costin: „Am convocat o nouă ședință de Consiliu Local, pentru data 28 februarie. Sunt multe proiecte importante pe ordinea de zi, însă unul dintre ele se referă strict la elevii tecuceni. Așa cum am promis, aceștia vor beneficia de transport gratuit în Tecuci, iar în ședința din 28.02. voi supune aprobării această propunere”.

„Pentru mine este mai mult decât o promisiune respectată. Este un nou pas în favoarea susținerii educației, pentru că educația stă la baza progresului, Și nu trebuie să ne fie deloc indiferent acest aspect, pentru că investițiile în educație se întorc infinit în comunitate. Mă aștept ca această propunere să întrunească votul tuturor consilierilor locali, să înțeleagă și cei care de obicei se opun că este o măsură care încurajează mersul la școală, accesul la educație”, a transmis primarul Tecuciului.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Leave a Comment