Teleorman: Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Adrian Ioan Veştea a efecuat o vizită de lucru la mai multe obiective finanțate prin CNI

Badila Antonia

Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, anunță că ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Adrian Ioan Veștea a efectuat o vizită de lucru în județ cu deplasări la mai multe obiective finanțate prin CNI și s-a încheiat cu o ședință la care au participat edilii teleormăneni.

,,Am avut onoarea să îl avem alături de noi, în Teleorman, pe ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Adrian Ioan Veștea, căruia îi mulțumesc, și pe acestă cale, pentru faptul că a răspuns invitației mele.

Vizita de lucru a început cu deplasări la mai multe obiective finanțate prin CNI și s-a încheiat cu o ședință la care au participat edilii teleormăneni.

Patru dintre aceștia, primarii comunelor Dracea, Cosmești, Drăgănești de Vede și Crângu, au semnat contractele pentru obiective de investiții finanțate prin Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, urmând ca în viitorul apropiat să fie finanțate și alte proiecte pentru dezvoltarea comunităților.

Alături de ministrul liberal, domnul Adrian Veștea, i-am asigurat pe edilii noștri de faptul că îi vom susține în demararea și implementarea proiectelor atât de necesare pentru dezvoltarea comunităților din Teleorman.”, declară președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul