Teleorman: Senatorul Eugen Pîrvulescu a participat la ședința de lucru a Comitetului de Bazin

Badila Antonia

Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, a participat la ședința de lucru a Comitetului de Bazin, desfășurată de către Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea, cu ocazia predării către consiliile județene a Hărților de Hazard și de Risc la Inundații.

,,Mă bucură faptul că Teleorman a fost gazda acestui eveniment foarte important, având în vedere că vorbim despre Ciclul al II-lea de implementare al Directivei Inundații 60/CE/2007, conform angajamentelor asumate de către România.

În cadrul ședinței au fost prezentate zonele de risc și modul de transmitere a informațiilor către autoritățile județene și locale, aspect foarte important în elaborarea măsurilor necesare în cazul situațiilor de urgență.

Județul nostru s-a confruntat des cu fenomene meteo care au dus la inundații, uneori într-un timp extrem de scurt, afectând bunuri publice și gospodăriile oamenilor.

Pentru a evita efectele unor astfel de calamități naturale trebuie să ne implicăm toți cei cu factori de decizie, în mod responsabil și constructiv.

Îi asigur pe teleormăneni de faptul că, în calitate de senator, nu voi ezita niciodată să acționez în interesul județului nostru, mai ales atunci când oamenii sunt afectați în mod direct de diferite situații neprevăzute.”, declară președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul