Timiș: Consiliul Județean a desemnat furnizorul care va dota viitoarea Maternitate la cele mai înalte standarde – investiție de 1.3 milioane lei

Paul

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a semnat contractul pentru achiziția mobilierului non-medical pentru dotarea viitoarei Maternității Bega. Investiția este în valoare de 1.3 milioane lei.

Firma câștigătoare a procedurii de selecție a fost GreenForest, iar aceasta va furniza mobilier compus din rafturi de depozitare, dulapuri pentru materiale medicale și pentru pacienți, fronturi de lucru cu blat, lavoar și spațiu de depozitare, dulapuri tip vestiar și băncuțe pentru vestiare, mese pentru saloane și pentru oficiul alimentar, birouri pentru recepție și pentru cabinete, scaune de birou, scaune pentru saloane și pentru vizitatori.

„Investițiile la noua maternitate fac parte din proiectul viitorului hub medical pe care dorim să-l dezvoltăm la Timișoara astfel încât orice familie, indiferent de mijloacele financiare de care dispune, să poată avea acces la un act medical care va depăși prin calitate standardele oferite de mediul privat”, a transmis Alin Nica.

Sursa: Consiliul Județean Timiș

Distribuie articolul