Timiș: Consiliul Județean dotează centrele sociale din cadrul DGASPC. Valoarea investiției este de 4 milioane lei

Consiliul Județean Timiș a anunțat că 20 de centre sociale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș au fost dotate cu materiale consumabile, obiecte de inventar și mijloace fixe. Valoarea investiției se apropie de 4 milioane de lei.

„Consiliul Județean Timiș a fost lider de proiect, obiectivul general vizând promovarea investițiilor în infrastructura socială și aplicarea măsurilor de protecție şi prevenție.

Cu banii din finanțarea obținută prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014 – 2020 au fost achiziționați 6 roboți inteligenți pentru dezinfecție cu UV, 24 de termoscanere (sisteme de detecție cu infraroșu pentru măsurarea temperaturii corpului uman) și 62 termometre digital non contact cu infraroșu”, transmite CJ Timiș.

„În cadrul aceluiași proiect au fost cumpărate măști, mănuși, combinezoane, dezinfectanți, soluții de dezinfectare, alcool sanitar și covoare de protecție cu soluția aferentă de care vor beneficia 10 centre pentru protecția persoanelor adulte și 10 centre pentru protecția drepturilor copiilor”, precizează serviciul de comunicare al administrației județene din Timiș.

Sursa: Consiliul Județean Timiș

Leave a Comment