Timiș: Consiliul Județean invită cetățenii la evenimente săptămânale de cultură

Paul

Consiliul Județean Timiș a anunțat începutul unei noi săptămâni culturale prin expoziții temporare și permanente la muzeele din subordinea instituției.

„Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș invită iubitorii de folclor la spectacolul Școlii de Arte Timișoara „Dor de patimă și cântec”. Participă în recital clasa canto muzică populară – prof. Raluca Stanca. Acompaniamentul este asigurat de orchestra Școlii de Arte Timișoara, coordonată de prof. Silviu Drăgan.

De asemenea, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” pune în scenă spectacolele: „Noua poveste a Scufiței Roșii” și <Ariciul>”, transmite CJ Timiș.

„CJ Timiș administrează șase instituții culturale de maximă importanță, cu o activitate complexă: Muzeul Național al Banatului; Muzeul Național de Artă Timișoara; Muzeul Satului Bănățean Timișoara; Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș; Biblioteca Județeană „Sorin Titel”; Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin”, adaugă serviciul de comunicare al administrației județene din Timiș.

Sursa: Consiliul Județean Timiș

Distribuie articolul