Timiș: continuă lucrările la sediul evidenței populației din comuna Ghiroda – se realizează finisajele la pereții interiori

Paul

Lucrările la sediul evidenței populației din comuna Ghiroda avansează, ajungându-se la realizarea finisajelor pentru pereții interiori și la placajele interioare cu marmură și tavane.

„În executia lucrărilor se urmărește obținerea unor parametri funcționali calitativi și durabili, astfel că în ultimele luni, Primăria Ghiroda a făcut demersuri pentru creșterea suprafețelor utile, după care a urmat reautorizarea lucrărilor și execuția acestora.

În ultimul timp, au fost finalizate la exterior lucrările de montaj a tâmplăriei la etaj, cu intenția ca în perioada următoare să fie finalizate lucrările similare pentru uși, ferestre și pereți cortină la parterul clădirii”, transmit reprezentanții primăriei Ghiroda.

„După ce se vor finaliza lucrările, parterul noii clădiri va asigura necesarul de spațiu atât pentru ghișeele și birourile serviciului de evidență a populației, cât și pentru funcționarea casei căsătoriilor, unde se vor afla sala de oficieri și biroul de stare civilă”, adaugă conducerea administrației locale din Ghiroda.

Sursa: Primăria Ghiroda

Distribuie articolul