Timiș: drumul dintre Bazoș și Bazoșu Nou a fost finalizat

Paul

A fost finalizat drumul dintre Bazoș și Bazoșu Nou, comunele din județul Timiș. Acesta este o legătură rutieră între DN6 și comunele din sudul Timișoarei și reprezintă o legătură benefică și cu Recașul.

Alin Nica, președintele CJ Timiș, a transmis faptul că: „Înainte să preluăm drumul, acesta a fost unul comunal, de pământ, aproape impracticabil. Am turnat asflat pe o distanță de 6 km, iar pentru a oferi un traseu viabil, am amenajat și trecerea la nivel cu calea ferată din proximitatea Recașului. Drumul este deschis circulației, asfaltat și marcat, singurele demersuri rămase de făcut fiind relocarea unor rețele electrice.

Noua legătură are o importanță și mai mare dacă o privim într-un context mai larg, alături de o altă investiție majoră a Consiliului Județean, de modernizare a drumul dintre Urseni și Giroc. Vom crea astfel o legătură alternativă între cea mai mare comună ca populație din județ și orașul Recaș. Gândim toate investițiile integrat, pentru a maximiza beneficiile pentru cetățeni.”

Sursa: Alin Nica, Facebook

Distribuie articolul