Timiș: Expoziția Brâncuși a adus peste 30.000 de bilete rezervate – proiect finanțat de Consiliul Județean

Paul

Peste 30.000 de bilete au fost rezervate la Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”, a anunțat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș. Proiectul este finanțat de administrația județeană.

„Este pentru prima dată în România când publicul larg poate admira în cadrul aceleiași expoziții lucrări cu o valoare inestimabilă din patrimoniul universal al artistului, precum: Sărutul, Măiastra, Pasărea în văzduh, Muzele (Dra Pogany și Muza adormită), Somnul, Peștele sau Capul de copil. Sculpturile sunt expuse alături de o selecție atent ghidată de fotografii și fragmente filmate de Constantin Brâncuși”, transmite Alin Nica.

„Biletele rezervate până la acest moment cuprind toate tipurile de acces: cele cu tarif întreg, cele cu reduceri pentru pensionari sau studenți precum și biletele gratuite pentru copii sau pentru grupurile școlare. Felicit școlile și profesorii care au planificat deja vizite la muzeu, până în prezent avem înscriși peste 12.000 de elevi”, adaugă președintele liberal al CJ Timiș.

Sursa: Alin Nica

Distribuie articolul