Timiș: Liceul Teoretic Special ”Iris” din Timișoara o să aibă energie din resurse regenerabile

Consiliul Județean Timiș a anunțat că Liceul Teoretic Special ”Iris” din Timișoara o să aibă energie din resurse regenerabile datorită fondurilor europene atrase de administrația județeană. Acesta o să fie destinat elevilor cu deficiențe de vedere și deficiențe senzoriale asociate.

„Elevii liceului vor beneficia de cele mai bune condiții de studiu în cel mai scurt timp posibil, conform ultimei vizite pe teren a administratorului public al județului, Marian Constantin Vasile, care s-a declarat mulțumit de progresul categoric al lucrărilor de la ultima sa deplasare la fața locului”, transmie CJ Timiș.

„A fost o execuție deloc ușoară, pe o structura de metal foarte complexă ce a presupus uzinări complicate, profiluri arcuite de geam termopan, rigips ignifug, sistem automatizat anti-incendiu și multe altele, inclusiv partea de suprastructură care găzduiește panourile fotovoltaice și termice ce vor asigura necesarul de energie electrică și confortul termic în corpul vizat de lucrări și în celelalte, școala specială devenind totodată si prosumator”, anunță Marian Constantin VASILE administratorul public al județului.

Sursa: Consiliul Județean Timiș

Leave a Comment