Timiș: lucrările de reabilitare totală a școlii din Grabaț continuă – se lucrează la acoperiș și izolația exterioară. Investiție de peste 4.8 milioane lei

Paul

Lucrările privind reabilitarea totală a școlii din localitatea Grabaț continuă. Se lucrează la acoperiș și izolația termică. Peste 150 de elevi din localitatea care aparține de comuna timișeană Lenauheim se vor bucura de această infrastructură modernă. Proiectul are o valoare de 4.815.887 lei, fără TVA, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, conform celor transmise de edilul Ilie Suciu.

„Sunt prevăzute consolidarea elementelor structurale și reabilitarea termică a clădirii școlii (Dp+P+1E, 2.236,22 mp), înlocuire a acoperișului, refacerea finisajelor interioare și exterioare, reabilitarea elementelor de anvelopă și a instalațiilor sanitare, termice și electrice, înlocuirea podelelor, echiparea grupurilor sanitare conform normelor în vigoare, va fi amenajată curtea cu zone din tartan, zone de recreere și alei pietonale. Totodată, școala va fi dotată cu mobilier și echipamente didactice.

Peste 150 de elevi se vor bucura de infrastructura școlară modernizată în urma unei investiții totale de peste 5 milioane lei. Termenul de execuție este 31.12.2023”, adaugă edilul liberal.

Sursa: Ilie Suciu

Distribuie articolul