Timiș: lucrările la centrul de legume și fructe din Tomnatic au ajuns la 85%. Investiție de 24 milioane lei

Lucrările pentru centrul de legume și fructe din Tomnatic au ajuns la 85%. Proiectul aparține Consiliului Județean Timiș, condus de Alin Nica. Valoarea totală a acestuia este de 24 milioane de lei.

„În ceea ce privește compartimentările interioare și arhitectura, acestea sunt efectuate în proporție de 95%. În perioada următoare, se va face branșamentul electric, iar antreprenorul va comanda liniile tehnologice necesare”, transmite PNL Timiș.

„Centrul de legume și fructe va veni în sprijinul micilor producători din zona Gottlob – Lovrin – Tomnatic, precum și a celor din comunele învecinate, Lenauheim, Comloșu Mare, Teremia Mare, Sânpetru Mare, Periam, Pesac, Variaș etc. Depozitul va avea rolul de a asigura menținerea calității și proprietăților legumelor și fructelor, în vederea consumului pe perioada toamnă – primăvară sau chiar până în perioada noilor producții. La acest centru vor fi condiții și pentru preluarea, păstrarea sau tranzitarea produselor horticole”, adaugă filiala liberală din Timiș.

Sursa: PNL Timiș, Facebook

Leave a Comment