Timiș: lucrările la Școala Primară din cadrul Liceului „Al. Mocioni” din Ciacova continuă – unitatea va avea 10 săli de clasă modern echipate

Paul

Petru Filip, primarul comunei Ciacova, a efectuat o vizită de lucru la Școala Primară din cadrul Liceului „Al. Mocioni”. Edilul a anunțat că lucrările se desfășoară conform graficului, iar la finalizarea proiectului, noua clădire va avea 10 săli de clasă modern echipate, oferind elevilor condiții de standarde înalte.

„Clădirea va fi dotată și cu sală de sport, cabinet medical bine echipat pentru a le asigura siguranța și bunăstarea, precum și alte spații administrative eficiente pentru personalul didactic. Bineînțeles, clădirea va fi dotată și cu grupuri sanitare moderne.

Ne axăm pe dezvoltarea infrastructurii școlare pentru a crea mediul ideal de învățare pentru micii elevi. Dorim să aducem îmbunătățiri semnificative în sistemul nostru educațional, unde și cadrele didactice își pot desfășura activitatea didactică în condiții moderne, prin care pot inspira și ghida viitoarele generații”, transmite Petru Filip.

Sursa: Petru Filip

Distribuie articolul