Timiș: lucrările pentru cele 4 sensuri giratorii dintre Timișoara și Giroc au început. Investiție în valoare de 500 mii lei finanțată de Consiliul Județean

Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat semnarea ordinului de începere al lucrărilor pentru cele 4 sensuri giratorii provizorii dintre Timișoara și Giroc. Investiția este în valoare de 500 mii lei și este finanțată de administrația județeană.

„Perioada de execuție este de 2 luni, iar intersecțiile vizate sunt DJ595 (Calea Timișoarei, Giroc) cu Bd. Aviației, Bd. Soarelui, Str. Jupiter și Str. Neptun.

Ne dorim, astfel, reducerea numărului de accidente rutiere, fluidizarea traficului și facilitarea accesului în zonele comerciale și de locuințe”, transmite Alexandru Proteasa.

Lucrările de modernizarea a drumului DJ693 au fost finalizate printr-o investiție în valoare de 75 milioane lei

Consiliul Județean Timiș a finalizat un nou obiectiv important din infrastructura rutieră a județului. Drumul DJ693 a fost modernizat. Pentru cei 37 km de drum s-au investit 75 milioane de lei.

„Modernizarea infrastructurii rutiere județene reprezentată de tronsoane ale DJ 693, DJ 692 și DJ 692 C, între localitățile Cărpiniș și Gelu, cu destinația la limita dintre județele Timiș și Arad, reprezintă un model de succes, un proiect în cadrul căruia echipa CJT, executantul, supervizorul și proiectantul au colaborat impecabil.

Investiția facilitează accesul mai rapid la coridorul TEN – T, contribuie la fluidizarea traficului rutier, la reducerea consumului de carburanți, a timpilor de deplasare și implicit a noxelor, precum și la îmbunătățirea siguranței rutiere și a confortului participanților la trafic”, precizează Alin Nica, președintele CJ Timiș, care a fost prezent la recepția lucrărilor.

Sursa: Alexandru Proteasa

Citește și Timiș: constructor desemnat pentru stadionul ”Lego” din Timișoara. Investiție de 97 milioane lei

Leave a Comment