Timiș: lucrările pentru reabilitarea școlii din localitatea Grabaț au început. Valoarea investiției este de 4.8 milioane lei

Paul

Ilie Suciu, primarul comunei Lenauheim, a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea totală a școlii din localitata Grabaț. Valoarea investiției este de 4.815.887 lei, fără TVA. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Sunt prevăzute consolidarea elementelor structurale și reabilitarea termică a clădirii școlii (Dp+P+1E, 2.236,22 mp), înlocuire a acoperișului, refacerea finisajelor interioare și exterioare, reabilitarea elementelor de anvelopă și a instalațiilor sanitare, termice și electrice, înlocuirea podelelor, echiparea grupurilor sanitare conform normelor în vigoare, va fi amenajată curtea cu zone din tartan, zone de recreere și alei pietonale. Totodată, școala va fi dotată cu mobilier și echipamente didactice”, transmite Ilie Suciu.

„Peste 150 de elevi se vor bucura de infrastructura școlară modernizată în urma unei investiții totale de peste 5 milioane lei. Termenul de execuție este 31.12.2023.

Elevii de la Școala Grabaț, clasele V-VIII vor merge la școală la Lenauheim, transportați cu autobuzul primăriei. Elevii de la grupele de grădiniță și cei din ciclul primar vor face cursuri la Grădinița Grabaț, sper cât de curând”, adaugă edilul liberal.

Sursa: Ilie Suciu

Distribuie articolul