Timiș: peste 43 milioane lei pentru extinderea infrastructurii de apă și canalizare din județ

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a semnat două contracte de finanțare pentru extinderea infrastructurii de apă și canalizare din județ. Suma acestora este de 43.5 milioane lei, fără TVA.

„La sediul Consiliului Județean Timiș, în prezența președintelui Alin Nica, s-au semnat două contracte extrem de importante pentru infrastructura de apă și canalizare din județ. Investițiile, derulate prin intermediul operatorului regional Aquatim, vor îmbunătăți calitatea vieții pentru zeci de mii de timișeni din localitățile care vor beneficia de aceste proiecte”, transmite Consiliul Județean Timiș.

„Cele două contracte semnate sunt de valori considerabile pentru localitățile în care se vor implementa. Astfel, suma de 11,5 milioane de lei fără TVA este alocată pentru proiectarea și execuția stației de tratare la Făget, Surducu Mic, Traian Vuia, Tomești, Secaș și Belinț, în timp ce pentru partea de execuție rețele de apă și canalizare la Uivar, Pustiniș, Răuți, Sânmartinu Maghiar, Otelec, Satchinez, Hodoni și Bărăteaz, valoarea proiectului este de 32 de milioane de lei fără TVA.

Conform contractului, există 24 de luni alocate pentru realizarea acestor investiții”, adaugă administrația județeană din Timiș.

Sursa: Consiliul Județean Timiș

Leave a Comment