Timiș: primarul Florin Bucur a semnat contractul de finanțare pentru realizarea unui centru de zi pentru copii în Moșnița Nouă – investiție de peste 1.6 milioane lei

Paul

Florin Octavian Bucur, primarul comunei Moșnița Nouă, a semnat contractul de finanțare pentru realizarea centrului de zi pentru copii. Proiectul se referă la cei aflați în situație de risc de separare de părinți. Valoarea acestuia este de 1.632.873 lei, fără TVA, fondurile fiind obținute prin PNRR.

Conducerea administrației locale din Moșnița Nouă a precizat că proiectul presupune realizarea centrului de zi, asigurarea accesului a 41 de copii la serviciile de prevenire a separării de părinți, asigurarea îngrijirii, educării, angrenării în activități recreative și de socializare și oferirea unei mese calde pentru copii din grupul țintă, dar și minime dotări pentru funcționarea centrului.

„În perioada următoare la nivelul Biroului Achiziții și Dezvoltare se vor demara procedurile de licitație pentru Proiectare și Execuție, iar la nivelul Compartimentului Social se vor demara procedurile de elaborare a Metodologiilor de identificare a beneficiarilor din grupul țintă ce vor beneficia de serviciile centrului de zi”, au spus reprezentanții primăriei Moșnița Nouă.

Sursa: Primăria comunei Moșnița Nouă

Distribuie articolul