Timiș: rețeaua de gaz se extinde la Bacova printr-un proiect în valoare de 2 milioane euro

Rețeaua de gaz se extinde la Bacova printr-un proiect în valoare de 2 milioane euro. Primăria Buziaș anunță demararea lucrărilor pentru acest obiectiv. Lucrările respective sunt realizate de firma Premier Energy, în colaborare cu administrația locală Buziaș.

„Știm că va exista un anumit disconfort pe timpul execuției, mai ales că în paralel se lucrează și la canalizare. Ne cerem scuze pentru deranjul produs, dar este bine să înțelegem ca în urma acestui efort comun, va crește gradul de confort al locuitorilor, iar Bacova se va dezvolta și va deveni mai atractivă, din mai multe puncte de vedere”, transmite primarul Sorin Munteanu.

De asemenea, edilul liberal a adăugat că pentru Bacova este depus și un proiect de asfaltare. Fondurile pentru acest obiectiv, în valoare de 15.47 milioane lei, vor fi asigurate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Proiecte în valoare de 3.65 milioane euro pentru orașul Buziaș. Fonduri asigurate prin PNRR

Administrația locală din Buziaș are în implementare încă 5 proiecte finanțate prin PNRR. Valoarea totală a acestora este de 3.65 milioane euro.

Sorin Munteanu precizează la ce fac refererie proiectele: „Primul vizează lucrări de modernizare moderată a eficientizării energetice a clădirii Grădiniței orașului Buziaș, având o valoare de 5.763.347 lei; Al doilea proiect se referă la lucrări de modernizare în scopul eficientizării energetice a dispensarului medical uman, cu o valoare de 2.644.541 lei; un altul este destinat modernizării și extinderii sistemului de monitorizare și supraveghere video în orașu Buziaș, valorând 2.929.006 lei; respectiv ultimele două proiecte care vizează reabilitarea Școlii Bacova și achiziția de microbuze electrice”.

Sursa: Primăria Buziaș

Leave a Comment