Timiș: Sânnicolau Mare este în top 10 la nivel național privind atragerea fondurilor europene prin PNRR. Contracte în valoare de 15,3 milioane euro pentru dezvoltarea localității

Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare, a anunțat faptul că administrația locală pe care o conduce este în top 10 la nivel național privind atragerea fondurilor europene prin PNRR. Contracte de finanțare aprobate în valoare de 15,3 milioane euro pentru dezvoltarea localității.

„Sânnicolau Mare este singurul oraș din județul Timiș care a intrat în top 10 și m-am bucurat să primesc felicitările colegilor mei primari din țară. Avem 6 cereri de finanțare aprobate pe componenta 5 PNRR, denumită și Valul Renovării, valoarea acestor contracte fiind de 11 milioane de euro. Pe componenta 10, denumită Fondul Local, avem contracte de 4,3 milioane de euro”, transmite Dănuț Groza.

„În total pe cele două componente PNRR am reușit să aducem la Sânnicolau Mare 15,3 milioane de euro numai prin acest program european. Este încă o dovadă că echipa noastră muncește pentru oraș și pentru oameni și vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați pentru această reușită”, adaugă edilul liberal.

Sursa: Dănuț Groza, Facebook

Leave a Comment