Timișoara: viceprimarul Cosmin Tabără a primit o delegație din Macedonia de Nord

Paul

Cosmin Tabără, viceprimarul municipiului Timișoara, a primit o delegație din partea Republicii Macedonia de Nord. Au făcut parte Pavel Ernest Dupta, Consul Onorific al Republicii Macedonia de Nord, dar și reprezentanții Ambasadei Republicii Macedonia de Nord, Muarem Medjiti, care se ocupă cu Afacerile, respectiv Silvana Ivanovska, Adjunctul Șefului Misiunii Diplomatice.

„În cadrul întrevederii, s-au pus în discuție subiecte diverse dintre care s-au evidențiat implicarea Ambasadei Republicii Macedonia de Nord în acțiuni culturale și economice în Timișoara. Una dintre acțiunile culturale puse în discuție a fost despre organizarea unui eveniment dedicat unei personalități ce a marcat întreaga lume în secolul al XX-lea, Maica Tereza, laureată a premiului Nobel pentru Pace, pe anul 1979, întemeietoarea Ordinului Misionarelor Carităţii”, transmite Cosmin Tabără.

„Pe parcursul discuțiilor constructive, am asigurat reprezentanții Ambasadei Republicii Macedonia de Nord de întreg sprijinul meu și al Municipiului Timișoara în realizarea demersurilor pe care și le-au propus în orașul nostru”, adaugă viceprimarul municipiului Timișoara.

Sursa: Cosmin Tabără

Distribuie articolul