Tinerii liberali au participat la Școala Politică ”Avram Iancu” care a avut loc la Straja

Tinerii liberali au organizat și participat la Școala Politică ”Avram Iancu” care a avut loc la Straja. Prezenți au fost Mara Mareș, președintele TNL, Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului României, Heius Lucian Ovidiu, președintele ANAF, Octavian Oprea, secretar general al TNL, Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara și deputat, Marian Călin Petru, prefectul județului, Florin Oancea, primarul municipiului Deva și Denis Ilinescu, președintele TNL București.

„Organizația de tineret este inima care oxigenează orice partid, pentru că energia lor de azi va construi viitorul nostru mâine, iar datoria noastră, a generațiilor mai mature, este să le hrănim visele și să le susținem îndrăzneala. Îi felicit pe colegii mei mai tineri pentru acest eveniment și sunt recunoscător că mă pot încărca și eu din entuziasmul lor”, transmite Heius Lucian Ovidiu.

„Am avut ocazia să vorbesc cu tineri pasionați și dedicați, să le împărtășesc experiența mea și să îi încurajez să se implice activ în viața politică și socială a comunității lor.

A fost o oportunitate valoroasă de a discuta despre problemele cu care se confruntă societatea noastră și de a explora soluții împreună. Am vorbit despre importanța implicării tinerilor în procesul decizional și am subliniat că fiecare voce contează și poate face o diferență semnificativă”, adaugă Florin Oancea.

„Școala Politică ”Avram Iancu” a reunit 150 de liberali, tineri din întreaga țară.

Atmosferă liberală, așa cum o cunoaștem: oameni de calitate, proiecte, o vreme excelentă și noi conexiuni, așa a arătat această primă și foarte reușită ediție a Școlii Politice organizată de TNL Hunedoara.

Am plecat cu impresii la superlativ, după un weekend dedicat valorilor liberale, a evocării personalităților istorice şi a formării şi consolidării unei conduite a bunei guvernări”, precizează Denis Ilinescu, președintele TNL București.

Sursa: Denis Ilinescu / Florin Oancea / Heius Lucian Ovidiu

Leave a Comment