Tinerii liberali buzoieni au organizat o nouă întâlnire în cadrul proiectului “Cafeneaua liberală”

Președintele PNL Buzău, Gabriel Avramescu, declară că tinerii liberali ai județului au avut parte de o discuție despre perseverență, mentalitate de învingător, preocupare pentru inovare și abordarea fiecărui obstacol ca pe o oportunitate, invitată fiind Hildegard Helene Brandl, arhitect și antrepenor.

,,Perseverență, mentalitate de învingător, preocupare pentru inovare continuă și abordarea fiecărui obstacol ca pe o oportunitate. Iată principalele direcții pe care tinerii liberali le-au primit, la Cafeneaua Liberală, într-o discuție autentică despre ce înseamnă antreprenoriatul cu adevărat.

Expertul în frumoasa călătorie de aseară a fost Hildegard Helene Brandl, cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, care a ținut să ofere tinerilor liberali o imagine reală a ce înseamnă să conduci un business în România.

Sursa: Gabriel Avramescu, Facebook

Am apreciat enorm că, printre sfaturile oferite, a fost prezentată și o altă fațadă a eșecului în afaceri, principala temere atunci când începi o astfel de aventură, dar și singura modalitate de a învăța și de a te perfecționa. Mesajul a fost clar: Nu-ți fie teamă de eșec, ci doar de a nu învăța nimic din el și de a persevera în eroare.

La evenimentul ce s-a desfășurat într-un cadru cald, au mai fost prezenți senatorul Vlad Mircea Pufu și prefectul Daniel Țiclea.”, declară președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avramescu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment