Todorică Şerban vicepreședinte CJ Brașov

Todorică Şerban, vicepreşedintele CJ Braşov: întrevedere cu Tomoyasu Kato, Consulul Onorific al României la Osaka

Todorică Şerban, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a avut o întrevedere cu Tomoyasu Kato, Consulul Onorific al României la Osaka.

Consiliul Județean Brașov a transmis că discuţiile s-au axat pe oportunităţile de cooperare bilaterală şi pe atuurile judeţului Braşov în ceea ce priveşte atragerea investiţiilor străine.

Oficialul braşovean a prezentat direcţiile investiţionale pe care Consiliul Judeţean Braşov le are în atenţie îndeosebi în ceea ce priveşte mobilitatea şi investiţiile din sănătate, accentuând faptul că apropiata deschidere a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav va da un avânt dezvoltării judeţului şi a întregii zone pe multiple planuri.

Oaspetele a remarcat potenţialul Braşovului ca destinaţie turistică demnă de luat în seamă de către compatrioţii săi şi s-a arătat interesat de facilităţile de care pot beneficia investitorii străini care aleg judeţul Braşov pentru a deschide afaceri, precum şi de o posibilă colaborare în plan academic între Universitatea Transilvania şi o universitate din Japonia.

”Consulul Onorific al României la Osaka efectuează în perioada 21-27 mai o vizită în România, în cadrul căreia are programate întâlniri cu autorităţi centrale şi locale, precum şi cu reprezentanţi ai comunităţilor de afaceri din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov.”, a comunicat Consiliul Județean Brașov.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Brașov

Leave a Comment