Transfăgărășanul va fi deschis și după 4 noiembrie

Eduard Turcu
Sursă foto: Pexels

Acest anunț a fost făcut de PNL Argeș care a transmis că „eforturile depuse de președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, de liderul PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu , de responsabilii cu infrastructura rutieră din PNL și cu largul sprijin al directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, dau roade.”

Astfel, aflăm că „Transfăgărășanul rămâne deschis, în condiții de siguranță, în perioada următoare. Atât cât vremea va permite! Este o dorință veche a argeșenilor, a turiștilor, a antreprenorilor din HORECA care, iată, acum a devenit posibilă.

Cum a fost posibil acest lucru?

Așa cum se arată în comunicatul emis de PNL Argeș, un factor important în luarea acestei decizii a fost dat de susținerea apărută în mediul online ca urmare a petiției inițiate de președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu. Petiția a fost semnată într-un timp scurt de mai mult de 160 de antreprenori din HORECA, precum și de alte sute de persoane, a fost înmânată, de inițiatorul ei, directorului CNAIR Cristian Pistol în cadrul Conferinței “Ce facem cu Infrastructura și Transporturile Rutiere? “, organizată în 4 octombrie 2022, la Pitești.

“Până acum Transfăgărășanul a fost deschis doar 4 luni din 12, cu pierderi majore pentru întreaga industrie HORECA. Faptul că am reușit să prelungim deschiderea sa dincolo de 1 noiembrie este un lucru extraordinar pentru că numărul turiștilor crește, iar antreprenorii din domeniu pot profita din plin de vremea frumoasă și de oaspeți”, a declarat Cosmin Petrescu.

Distribuie articolul