Tulcea: 1,6 milioane de euro pentru reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale ,,C-tin Găvenea” din municipiu

Badila Antonia

Ștefan Ilie, primarul Municipiului Tulcea, anunță că a obținut finanțare europeană, pentru reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale ,,C-tin Găvenea” în valoare de peste 1,6 milioane de euro în cadrul proiectului ,,Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi”.

,,Școala Gimnazială <C-tin Găvenea> a obținut finanțare europeană, pentru reabilitare și modernizare, în valoare de peste 1.600.000 Euro, în cadrul apelui de proiecte <Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi>.

Proiectul depus de Primăria Municipiului Tulcea a fost declarat ADMIS, (poziția 246).

Mulțumesc colegilor care muncesc la întocmirea cererilor, achiziția resurselor aferente, elaborarea documentelor, celor care înțeleg mecanismul obținerii finanțărilor europene, Școlii Gimnaziale Constantin Găvenea, instituțiilor partenere și Dumneavoastră pentru susținere!

Tot de sărbători, alte trei blocuri au obținut fondurile pentru consolidare și reabilitare energetică, B1 de pe Unirii, A5, nr.3 și 5, nr.11, de pe Babadag, urmând și altele, despre care voi detalia în perioada următoare.”, declară primarul Municipiului Tulcea pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul