Tulcea: Interviu la final de an cu primarul Ștefan Ilie

Badila Antonia

 „Nu mi-am propus un al doilea mandat cu orice preț. Eu îmi doresc să-i pot privi pe oameni direct în ochi când le spun că am făcut TOTUL pentru TULCEA. Pentru că SE POATE”.

,,Un mare proiect început în acest an este cel de preluare al apelor pluviale. Cei mai mulți tulceni au beneficiat de apă și canalizare. Faptul că acea apă și dejecțiile se duceau în Dunăre e altă problemă.

La fel și faptul că nu exista stație de epurare nu interesa prea mult pe cetățean. Cei care erau obișnuiți să aibă apă și canalizare nu sunt impresionați acum de faptul că noi facem sistem de apă, canalizare și sistem pluvial. Marea majoritate a lor își doresc să vadă străzile perfecte, își doresc să vadă trotuarele perfecte, acesta este visul lor.

Dacă luăm drept exemplu cartierul Mesteceni sau alte cartiere care nu au sistem de apă și canalizare, dorința locuitorilor din acele zone este canalizarea! Ei sunt cei care apreciază aceste lucrări acum. Cei din centrul orașului sau din alte zone unde aceste sisteme sunt deja instalate nu apreciază lucrările care se fac acum. Ei vor să vadă rezultatul final: drumul făcut și mașina să meargă perfect.”, declară primarul Ștefan Ilie într-un interviu.

Sursa: dobrogeanews, interviul complet Aici

Distribuie articolul