Tulcea: Peste 4 milioane de euro pentru reabilitarea energetică a blocurilor din municipiul Tulcea

Primarul liberal a municipiului Tulcea Ștefan Ilie a obținut o finanțare de peste 4 mil. de euro pentru reabilitarea energetică a blocurilor.

,,Tot de 1 Martie am obținut finanțare pentru reabilitarea energetică a 𝗕𝗹𝗼𝗰𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗠𝟭, de pe strada Isaccei, în cadrul Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat.

Finanțarea obținută are valoarea de 9.099.606 Lei, adică peste 1,8 milioane de Euro, iar lista poate fi consultată aici:

2 Martie 2023, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației ne-a mai făcut câteva bucurii, evaluând favorabil alte două cereri de finanțare în cadrul PNRR, Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării, pentru reparația blocurilor din municipiului nostru, „Reabilitarea energetică 𝗕𝗹𝗼𝗰 𝗖, strada Babadag nr. 4, în cadrul Asociației de Proprietari nr.6” și „Reabilitare energetică 𝗕𝗹𝗼𝗰 𝗜𝟱-𝗜𝟱𝗔, 𝗕𝗹𝗼𝗰 𝗜𝟱𝗔, 𝗜𝟱𝗕, str.Isacciei, (Asociația nr.3), 𝗕𝗹𝗼𝗰 𝟭𝟲, str.Babadag, (Asociatia Telecom), 𝗕𝗹𝗼𝗰 𝗠𝟮, str.Gavrilov Corneliu, (Asociația Boema)”

Finanțarea obținută are valoarea de 14.281.483 Lei, adică peste 𝟮,𝟵 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗘𝘂𝗿𝗼, iar lista poate fi consultată aici:

Suma totală obținută până acum este de 47 milioane de Euro, pentru reabilitarea de blocuri, unități de învățământ, clădiri publice, construirea de locuințe pentru tineri, creșe, piste pentru biciclete și gestionarea selectivă a deșeurilor.

Mulțumesc tuturor colegilor, asociațiilor de proprietari, locatarilor și instituțiilor care și-au dat aportul pentru obținerea acestor finanțări nerambursabile.”, declară primarul liberal pe pagina de Facebook.

Leave a Comment