Tulcea: Peste 50 de străzi vor intra în modernizare anul acesta în municipiul Tulcea

Zeci de străzi din municipiu s-au transformat sau se vor transforma în şantiere. Primăvara vine la Tulcea cu şantiere de proporţii pe mai multe străzi din municipiu. Atât pe arterele principale cât şi pe cele secundare se vor derula lucrări de asfaltare şi la sistemul de apă-canalizare.

„În momentul în care se vor deschide primele staţii de asfalt vom începe primul şantier pentru proiectul de reabilitare şi modernizare sistem rutier şi lucrări tehnico-edilitare străzi trasee auto. Vom începe asfaltările străzilor Păcii, Alexandru cel Bun, I.L. Caragiale, Forestierului, Corneliu Gavrilov, Dumitru Ivanov, Militari şi un tronson din Plugarilor, pe un total de 12 kilometri.

De asemenea, vom începe lucrări de reabilitare a străzilor Eternităţii, Babadag, Isaccei şi Mahmudiei. Vor începe şi alte investiţii în acest an, dar încă suntem la faza obţinerii de avize. Avem finanţarea pentru încă circa 30 kilometri de străzi. În următorii doi ani vom avea cele mai multe şantiere pentru reabilitarea şi asfaltarea străzilor. Nu se pot face toate odată, dar vom începe pe arterele principale, urmând să le facem şi pe cele secundare în cadrul aceloraşi proiecte”, a declarat primarul Ştefan Ilie.

Leave a Comment