Tulcea: Primarul liberal Ștefan Ilie a organizat prima ediție a Târgului Meseriilor

Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, declară pe pagina de Facebook că s-a organizat prima ediție a Târgului Meseriilor unde a amintit despre investițiile pentru modernizarea liceelor, aflate în curs de implementare și finanțate din fonduri europene accesate de primarie.

Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea: Un bun meseriaș va fi întotdeauna căutat. Un om care își practică meseria cu pasiune va fi întotdeauna util societății.

Avem din ce în ce mai mare nevoie de tineri specializați pe diverse domenii. Piața muncii se confruntă cu o lipsă constantă de resurse umane calificate, iar soluția este dezvoltarea învățământului tehnologic.

Primăria Municipiului Tulcea organizează prima ediție a Târgului Meseriilor, în colaborare cu toate liceele tehnologice, care își prezintă oferta educațională in centrul orașului.

Am luat parte la deschiderea oficială, unde am vorbit despre importanța resurselor umane, a învățării unei meserii, am încurajat părinții să îndrume copiii către liceele tehnologice, iar pe antreprenori să investească în educația elevilor.

Sursa: Ștefan Ilie, Facebook

Cât privește implicarea administrației, am amintit investițiile pentru modernizarea liceelor, aflate în curs de implementare și finanțate din fonduri europene accesate de primarie.

Vom rămâne alături de inițiatori, în speranța că evenimentul va crește de la an la an și, cu răbdare și perseverență, acest târg își va atinge scopul.

În ciuda vremii ploioase, antreprenorii locali și instituțiile direct interesate au avut delegați la deschiderea oficială, a căror prezență încurajatoare o salut călduros.

Felicitări organizatorilor implicați, profesori și elevi ai liceelor tehnologice din municipiu:

Colegiul ,,Brad Segal”, Colegiul Economic ,,Delta Dunării”, Liceul Tehnologic ,,Anghel Saligny”, Liceul Tehnlogic Agricol ,,Nicolae Cornățeanu”, Colegiul Tehnic ,,Henri Coandă”, Scoala Profesională ,,Danubius”, Liceul Tehnologic ,,Ion Mincu”.

Leave a Comment