Tulcea: Primarul liberal Ștefan Ilie a prezentat stadiul digitalizării și investițiilor în piețele municipiului

Badila Antonia

Primarul liberal Ștefan Ilie a vorbit despre stadiul digitalizării și investițiilor pentru modernizarea halelor și deschiderea piețelor agroalimentare către producători.

,,Un oraș cu piețe agroalimentare deschise către producători și transparente față de locuitori este un oraș care contribuie la creșterea calității vieții.

Astăzi orice producător poate vedea în timp real locurile libere sau ocupate din piețele noastre și poate calcula modul în care poate pune în vânzare produsul, iar în perioada următoare, fiecare consumator va putea vedea traseul produsului, de la producător și până la expunerea pe toneta pentru vânzare, scanând un simplu cod QR.

Digitalizarea și investițiile pentru modernizarea halelor sunt pentru un oraș cu piețe curate, dotate corespunzător, care funcționează după reguli respectate de toată lumea, și, mai ales, cu produse de calitate și cumpărători multumiți.

Doar așa putem continua, când învățăm că orașul nostru este căminul nostru.”, declară primarul liberal Ștefan Ilie pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul