Tulcea: Primarul Ștefan Ilie a prezentat investițiile din municipiu realizate în această toamnă

Badila Antonia

Ștefan Ilie, primarul liberal al municipiului Tulcea, anunță mai multe investiții realizate în această toamnă precum reabilitarea infrastructurii, lucrări pentru modernizarea Liceului ,,Grigore Moisil”, instalarea a 10 stații de încărcare lentă și 3 stații de încărcare rapidă.

,,Folosim fiecare zi, din această perioadă de toamnă – iarnă, în care vremea permite, pentru realizarea de lucrări.

Se instalează 10 stații de încărcare lentă în curtea Serviciului Public de Transport și 3 stații de încărcare rapidă, pe Dumitru Ivanov (Șantierul Naval), Navaliștilor (Dallas) și Isaccei (Liceul Agricol N. Cornățeanu)

Investițiile pentru reabilitarea infrastructurii continuă cu excavarea și terasarea străzilor, instalarea utilităților și a scurgerilor, montarea bordurilor pentru trotuare sau scoaterea stâlpilor de electricitate de pe str. Păcii.

Lucrări pentru modernizarea Liceului ,<Grigore Moisil>, de termoizolare, de montare a tâmplăriei din aluminiu sau de reabilitare a acoperișului.

Intervenții la solicitarea asociațiilor de proprietari și la sesizarea locuitorilor, de asfaltare, de construire a căilor de acces, de reparații și modernizare a diferitelor spații publice.”, declară primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul