Tulcea: Proiectul privind modernizarea Pieței Sfântul Gheorghe din Municipiul Tulcea a fost finalizat

Badila Antonia

,,Modernizarea grupurilor sanitare din Piața Sf. Gheorghe este una dintre cele mai importante și mai bine executate investiții ale Agropiete, începută în anul 2022 și finalizată în aceste zile.

Necesară, solicitată de cetățeni, realizată exclusiv din veniturile entității subordonate municipiului Tulcea, investiția se remarcă prin calitatea deosebit de bună a lucrărilor, pentru care care felicit colegii din societate și antreprenorul constructor!

Serviciul public digitalizat pentru urmărirea produselor, a producătorului, închirierea spațiilor, este investiția care transparentizează întreaga activitate a piețelor publice.

Prin acest sistem, cumpărătorul poate să se informeze oricând despre intregul traseu al produsului pe care intenționează să îl cumpere, de la locul producerii și până la cel de expunere, iar comercianții pot afla locurile disponibile de desfacere, doar scanând codul QR de pe fiecare tarabă/stand sau urmărind dispozitivele video din fiecare piață publică.

Sursa: Facebook, Ștefan Ilie

22 de case din lemn, pentru organizarea de târguri, camere pentru supraveghere video, reparații capitale ale acoperișului, compartimentarea și dotarea cu rastele de inox a hălii de carne sunt câteva din achizițiile și investițiile realizate în 2022 și care, alături de cele programate în acest an, vor contribui la moderniza întregului sistem al piețelor publice ale municipiului Tulcea”, declară primarul Ștefan Ilie pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul